Yemen’de Dahua Yükseltmeleri Alkuraimi İslami Mikrofinans Bankası Güvenlik Sistemi

Alkuraimi İslami Mikrofinans Bankası, Yemen Cumhuriyetinin en büyük ve en yaygın bankasıdır. Banka, İslami kurallara uygun olarak tasarruf, para transferi ve para alışverişi alanında ülkenin ekonomik statüsünün güçlendirilmesinde çok aktif bir rol oynamaktadır.

Alkuraimi Islamic Microfinance Bank’da benimsenen daha önceki video gözetimi, günümüzün izleme gereksinimini artık yerine getiremeyebilen, sınırlı görüntü çözünürlüğü ve kolay müdahale edebilen temel özelliklerden biri idi. Bu nedenle İslam Bankası, yalnızca kristal ve berrak görüntüler sunmanın yanı sıra, gelecekte entegrasyon için esnek ve ölçeklenebilir bir sistem yükseltme arayışında.

İslam Bankası, görevli tarafından belirtildiği gibi, görüntü kalitesi için çubuğu oldukça yüksek bir seviyeye getirdi; herhangi bir detayın kaybolmasına, diğer bir deyişle para birimlerinin, insanların yüzlerinin ve personel operasyonunun sistem tarafından kolayca tanınmasına izin vermiyorlar. İhale yarışması da öfkelendi, toplam 14 marka seçildi ve Dahua sadece Çinli adaydı. Her ürün zorlu standartları tam olarak karşılayıp karşılamayacağını görmek için uyarılmış bir ortamda birkaç ay boyunca test edilmelidir.

Deney sonucu, banka yetkililerinin, test edilen ürünler arasında Dahua sistemi en istikrarlı olanı bulduğu ve görüntü mükemmel bir renk reprodüksiyonu ile çok net olduğu ortaya çıktığında bir sürpriz oldu; Bu arada, video çekimi neredeyse hiç gecikme oldu, bu banka nihai karar olarak Dahua komple çözümü kabul ettirdi. Çözüm, Dahua’nın Yemen’deki yerel distribütörü Balfakih Electronics & Security Solution tarafından sunulan kameralar, depolama aygıtları ve kontrol yönetim yazılımlarını içeriyor.

Ülke çapında dağılmış 97’den fazla şubeye Binlerce Dahua kamerası ve yüzlerce NVR uygulanmaktadır. Ana gözetim alanları, trafik yoğunluğu yüksek veya sık yapılan işlemler için girişler, lobiler, sayaçlar ve tonozları içerir.

Takılan kameralar çoklu şekillerde ve çevreye göre farklılık arz ediyor. WDR olanları sadece güçlü ışık kontrastı altında yüksek kaliteli görüntüler sunmanın yanı sıra 1.3 megapiksellik WDR ağ dome kameraları (IPC-HDBW3101) ve 2 megapiksel dome kameralar (IPC-HDBW3200) giriş gözetimi için de uygundur. üstün düşük ışık performansıyla karanlık ortamda net görüntüler sağlamaktadır. Bu arada, IK10 dereceli vandal-kanıt yeteneği, kısırlık saldırılarına karşı tamamen dayanıklıdır.

Saha gözetimi için kurşun ve kutu kameraları, operasyonu düzenlemek ve müşterilerin davranışlarını açıkça yakalamak için belirli bir izleme açısı ile kurulur. Farklı modellerde hızlı kubbeler gibi diğer ürünler, örneğin, eko-savvy serisi ve 3 inç mini PTZ kubbeleri, etkin bir şekilde daha geniş bir gözetleme alanına sahip olmak için benimsenmiştir.

Dışarıdan yapılan gözlemlerde Yemen’de 20x’e kadar güçlü bir optik yakınlaştırma ve 200 metre IR uzaklığı destekleyen Dahua 2 megapiksel tam HD IP konumlandırma sistemi (PTZ1182A-N) ile birlikte beş büyük banka şubesi bulunmaktadır. çevreyi korumak için ikinci savunma.

Depolama söz konusu olduğunda 7/24 gözetim altında büyük hacimli depolamayı garantilemek için yüzlerce 16 kanallı ağ video kaydedici (NVR5416-16P) ve beş ağ depolama aygıtı (ESS1504A) sağlanmaktadır. Bütün sistem merkezi kontrol ve yönetim için Dahua Smart DSS (CMS yazılımı) üzerinde çalışır.

Balafakih Güvenlik Çözümleri Müdür Yardımcısı Hafidh Balfakih, “Dahua’ın Yemen’deki ilk high-case vakası ve Bank ofisi, Çin markasına açık bir tutum takınmadı” dedi ve ” Koreli markalar, akıllarını değiştiren şey Dahua’nın NVR’sini sert bir şekilde test eden bir seridir ve mükemmel performans istikrarını ve kalitesini gösterir. “

Dahua Teknoloji Ortadoğu Satış Müdürü Steve Wang, “Bu proje Yemen’deki bankaların en büyük projelerinden biridir ve Alkuraimi Yemen’deki en büyük bankacılık ağıdır” dedi. “Bu proje Yemen’deki CCTV pazarının tamamına örnek olacak ve Dahua ile Balfakih arasındaki işbirliğinin karşılıklı yararlı ve uzun vadeli dostça ortak olacağına inanıyoruz” dedi.