Dahua Umman’daki Lulu Alışveriş Merkezi için Patentli HDCVI Teknolojisi Sağlıyor

Dahua, Çin’in Hangzhou kentinde bulunan video gözetim ürünlerinin lider üreticisi ve tedarikçisi olan Dahua Technology, Umman’daki Muscat’taki Lulu Hipermarket’i temin etmek için patentli HDCVI çözümü sunmaktadır.

Lulu Hipermarket, 2000 yılında Lulu Group International tarafından başlatılan bir hipermarket zinciri ve perakende girişimdir. Çeşitli uluslardan 30.000’den fazla çalışana sahiptir. Lulu Hipermarket, Asya’daki en büyük perakende zincirlerinden biridir ve Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) ülkelerinde 115 satış noktası ve biri Kochi, Kerala, Hindistan’da olmak üzere Ortadoğu’nun en büyüğüdür. Araştırma şirketi Deloitte, dünyanın en hızlı büyüyen 50 perakende mağazası arasında yer alıyor.

Dahua, sistem entegratörü China Communications Services’in işbirliğiyle Muscat’daki Lulu Hipermarket şubesini güvence altına almak için HDCVI teknolojisini sağladı. Dahua ve China Communications Services’ın tüm CCTV projeleri için ilk kez işbirliği yaptıkları. İki ekip üyesinin CCTV’deki derin deneyimleri Lulu için sorunsuz ve başarılı bir uygulama ile sonuçlandı.

Lulu ağırlıklı olarak HDCVI kameralar, HDCVI DVR’ler, VMS, IP depolama alanı, video duvarı vb Dahua HDCVI Professional serisi ürünlerden yararlandı. Dahua, mermi, kubbe ve PTZ dahil olmak üzere 250 HDCVI kameranın sağlandığını belirtti. Kontrol merkezinde video duvar ekran birimi kullanılmış ve 90 gün kayıt gereksinimlerini karşılamak için IP SAN depolama aygıtları kullanılmıştır.

Dahua HDCVI Professional serisi patentli DH5000 yonga setini ve yüksek performanslı CMOS sensörünü benimser. Kamera 1080P HD video çıkışı sunarken bir analog sistemin kullanım kolaylığını koruyor. Pro serisi, havaalanları, hastaneler, okullar, lüks oteller veya Bankalar gibi küçük ve orta ölçekli uygulamaları güvence altına almak isteyen kullanıcılar için uygundur.

Riochao, “HDCVI, koaksiyel kablo üzerinden HD analog video iletim özelliğine sahip Dahua patentli teknolojidir ve daha düşük maliyetle uzun mesafeli yüksek HD iletimine olanak tanır Lulu Hypermarket gelince, HDCVI profesyonel serisi ürünlerimizi tüm pazarın korunması için sağladık” dedi Rio Mao, Dahua Teknoloji APAC Satış Direktörü “Dahua, projeyi başarıyla tamamlayan ve Lulu Hipermarket tarafından mutlu bir şekilde kabul edilen China Communications Services ile ekip çalışmasını takdirle karşılıyoruz. Açıkçası China Communications Services ile daha fazla proje için daha fazla işbirliği arıyoruz”

Çin İletişim Hizmetlerinde Denizaşırı Bölüm Müdürü Zhu Linghua “Dahua’dan aldığımız bu büyük destek için minnettarız ve Orta Doğu pazarında birlikte Dahua ile birlikte çalışmak için daha fazla güvene sahibiz” dedi. bu başarılı davadan başlar ve yakın gelecekte birbirleriyle işbirliğine devam et “dedi.