Dahua’nın Hibrit Çözümü, Kırgızistan’daki EcoIslamic Bankası için Güvenliği Artırıyor

Dahua Technology, Çin’in Hangzhou kentinde bulunan video gözetleme ürünleri tedarikçisi ve üreticisi olan EcoIslamic Bank’ın güvenlik sistemini derecelendiren dünyanın lider üreticisi ve tedarikçisidir.

EcoIslamic Bank, Kırgızistan’da Müslüman olan ilk ticaret bankasıdır. Banka, Kırgızistan’daki müşterilerine 120’den fazla şubede kapsamlı kapsamlı finansal hizmetler sunmaktadır. Banka 1998 yılında Kırgızistan Adalet Bakanlığı’na “EcoBank” adıyla yeniden tescil edildi. Banka’nın temel faaliyet alanı kurumsal bankacılık, kişisel bankacılık ve finansal piyasa hizmetleri de dahil olmak üzere ticari bankacılık.

Giderek artan ticaret ve giderek artan güvenlik endişesi ile banka üst düzey güvenlik sistemi gerektiriyor. Bu nedenle, banka koridor, lobi, ofis alanı ve kasa vb. Dahil olmak üzere kendi CCTV sistemini yükseltmeye karar verir. Banka, görüntü kalitesindeki muazzam iyileşmeden yararlanmak için yüksek çözünürlüklü ağ kameralarına geçiyor ve arka uç cihazında olduğu gibi, banka, videoyu en az bir ay depolamayı gerektiriyor. Hırsızlık ve suç riski arttıkça, analog güvenlik sistemi artık bankanın ihtiyaçlarını karşılamıyor. Dahua’nın hibrid çözümü tüm bankanın ihtiyaçlarını karşılamıştır.

Dahua, EcoIslamic Bank için 150 adet ağ kamerası, HF5200P, 129 adet analog kamera, FW191G ve 124 adet Hybrid DVR sunmaktadır. Dahua2-Megapixel tam HD ağ kamerası HF5200, değişken aydınlatmada yüksek kaliteli görüntüler sunabilir. Koridor, lobi ve tonoz gibi alanlar için mükemmel bir çözümdür. Geniş dinamik aralık (WDR) işlevi ile, geniş bir pencereden akan parlak güneş ışığının siluetleme etkisini ortadan kaldırabilir, böylece nesnelerin net bir şekilde görünür olmasını sağlar. Ayrıca, Web tarayıcı, CMS (DSS / PSS) ve DMSS de dahil olmak üzere çoklu ağ izlemeyi destekler.

Dahua Mega-HDIS su geçirmez kızılötesi mermi kamera, FW191G esas olarak bankanın köşelerine yerleştirildi. Yüksek tanımlı video sunmayı sağlayan ve geniş bir hava koşullarında etkin bir şekilde çalışabilen 800TVL sunar.

Dahua Hybrid DVR, hem analog hem de ağ kameralarının uygulandığı karışık sistemlerin sorunlarının çözümünde doğru bir çözüm olduğu ortaya çıktı. Hybrid DVR serisi, bankanın mevcut gözetim durumuna mükemmel uyum sağlayan çoklu marka ağ kameralarına uyumludur ve aynı zamanda gerçek zamanlı kodlama ve oynatma işlemlerinin düzgün olmasını sağlar. Tüm güvenlik sistemi, yerel olarak çalıştırılabilir ve herhangi bir parazit olmadan Akıllı PSS veya ağ üzerinden uzaktan kumanda edilebilir.

Dahua’nın hibrid video gözetim çözümünü kullanan EcoIslamic Bank, güvenlik düzeyini artırmakla kalmıyor aynı zamanda toplam maliyeti de azaltıyor. Bu başarıyla inşa edilen Dahua, farklı uygulamaları karşılamak için geniş ürün yelpazesi portföyleri sunma kapasitesine sahiptir.