Dahua Teknoloji, En iyi 3 arasında

Security 50, dünyadaki en büyük güvenlik üreticilerinin arasında yer alan sektördeki en kapsamlı ve etkili raporlardan biridir. Yıllık Security 50 sıralamasında, önceki mali yıl boyunca ürün satış geliri, brüt kar ve kar marjı esas alınmıştır. Dahua, 13.33 milyar CNY (1,93 milyar ABD doları) satış geliriyle 2015’ten yıllık% 32.26 büyüme ile bu yılın ilk 3’üne yükseldi ve geçen yılki sıralamadan bir puan daha yukarı taşıdı.

Dahua Technology Başkanı Fu Liquan, “2017 Security 50 tarafından bir kez daha tanınması büyük bir onur ve güvenlik endüstrisinde ilk üç şirketten biri olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi. video gözetim uygulamasındaki inovasyona bağlılık. “

Dahua, 2016 yılında kent yönetimi, iş operasyonları ve tüketici yaşamı için değer yaratmak için yenilik, kalite ve hizmetler içeren yeni değer önermeleri ortaya koydu. Dahua, bu yıl satış gelirinin% 10.69’una ulaşan Ar-Ge’ye olan yüksek yatırımını sürdürerek, yüz tanıma, elektronik polis video destekleyen ön uç ve arka uç ürünleri de dahil olmak üzere derin öğrenme teknolojisine dayanan yenilikçi akıllı ürünlerden oluşan bir dizi haline geldi. kontrol noktaları ve yapılandırılmış video sunucuları.

Yıl ayrıca, güvenlik endüstrisinde hızlı bir gelişme gösterdi; bu durum, distribütörlerin ve entegratörlerin stratejilerini ürün satışlarından komple güvenlik sistemlerinin yapımına dönüştürerek iş değerini arttırmasına yol açtı. Dahua, dünyadaki değişen ve farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilebilir uçtan uca güvenlik çözümleri serisi yayınladı.

Dahua, 180’den fazla ülke ve bölgede müşterilerine ve ortaklarına daha iyi hizmet vermek için Asya ve Pasifik bölgesini, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Afrika’yı kapsayan dünya çapında 35 iştirak kurmuştur. Yerelleşmeyi geliştirmek için, Dahua denizaşırı iştirakleri yerel müşterilere ve ortaklarımıza daha iyi satış, pazarlama ve teknik destek sağlamak için yerel yetenekleri kullandı.

2017’de küresel güvenlik endüstrisi, AI döneminde eşi benzeri görülmemiş bir fırsatla karşı karşıyadır ve Dahua, temel yeteneklerini güçlendirmekte, komşu teknolojileri ve işletme sektörlerini keşfetmekte ve iş değeri zincirini entegre etmektedir. Dahua, müşterilerin bu pazar geçişinden yararlanmak için pragmatik olarak yeni teknolojilerin uygulanmasını yönlendiriyor.

Dahua’nın temel stratejisi küreselleşmedir. AI ve IoT, 2017 yılının ana temalarıdır. Dahua, video odaklı, akıllı IoT çözüm ve servis sağlayıcısı olmak için küreselleşme ve Ar-Ge yatırımlarını sürdürmeye devam edecektir. Dahua, “Daha güvenli bir toplumu ve daha akıllı yaşama kavuşma” misyonuyla, ortakları ve müşterilerine dünya çapında hizmet verebilmek için “İnovasyon, Kalite ve Hizmet” e odaklanmaya devam edecektir.